Radnički želi novi trijumf u Jezeru, uz Sportske do besplatnih karata (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Mar.2018, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički želi novi trijumf u ''Jezeru'', uz ''Sportske'' do besplatnih karata (video)

Posle pobede nad Vojvodinom, raspoloženje među Kragujevčanima je sada znatno bolje. Može li Radnički do drugog uzastopnog trijumfa na domaćem terenu?

Narednog vikenda igra se 21. kolo Košarkaške lige Srbije, a kragujevački Radnički u dvorani ''Jezero'' dočekuje ekipu Metalca.

Ova utakmica na programu je u subotu od 19 časova i 30 minuta, a u saradnji sa KKK Radnički, ''Sportske'' >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vam i ovoga puta poklanjaju 3x2 ulaznice.

Procedura je ista kao i do sada, baš kako ste navikli - troje čitalaca koji se budu prvi javili na našu e-mail adresu office@sportske.net dobiće po dve poklon ulaznice za ovu utakmicu.

Takođe, iz kluba su poručili da će na dan utakmice od 12 do 17 časova i u kragujevačkom Roda centru biti organizovana podela poklon-karata, uz prateći program i nagrade. U poluvremenu utakmice biće priređen zanimljiv sadržaj za publiku.

Inače, Radnički u ovu utakmicu ulazi sa skorom 3-17, kao trinaestoplasirani na tabeli, a Metalac je šesti sa skorom 11-9. Ipak, Metalac je prethodne dve utakmice ubedljivo izgubio - od Mladosti i Vršca, pa i tu Kragujevčani mogu da vide svoju šansu da naprave iznenađenje.

U prilogu je video najava ove utakmice.


Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

KKK Radnicki bi da isprati Metalac kao Vojvodinu

Izvor: PrviPrviNaSkali.com, 02.Mar.2018, 14:32

.U 21. kolu KLS, KKK Radnicki ce ugostiti Metalac iz Valjeva. Utakmica u hali Jezero zakazana je za subotu 3. mart od 19 casova i 30 minuta. .Valjevci sa pozitivnim ucinkom 11-9 zauzimaju sesto mesto, zahvaljujuci boljim partijama u prvom delu sezone, sa ciljem da obezbede ucesce u Superligi. .Medj..

Nastavak na PrviPrviNaSkali.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.