Radnički završio sezonu pobedom nad iznenađenjem prvenstva!

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2020, 22:59

Radnički završio sezonu pobedom nad iznenađenjem prvenstva!

Bačka Topola, ipak, završava kao četvrta na tabeli.

Vojvodina je danas pobedom nad Partizanom stigla do treće pozicije na tabeli Super lige, a poznato je ko će biti četvrti i peti tim lige.

To su TSC i Radnički iz Niša.

Upravo su ta dva tima danas ukrstila koplja na "Čairu" gde je Radnički bio bolji rival i slavio je sa 3:1.

Sve golove smo videli u prvom poluvremenu.

Grabež je dobio dva žuta kartona za samo 9 minuta utakmice, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << što su domaćiiskoristili i postigli brzo dva gola preko Čumića i Mihajlovića.

Tomanović je doneo nadu gostima u 26. minutu da mogu da izvuku makar bod, ali je njihove nade svojim drugim golom ugasio Mihajlović.

U drugom delu utakmice golova nije bilo, pa je tako došao kraj dobroj seriji TSC-a koji ipak završava kao četvrti na tabeli.

Ovaj klub će igrati Evropu, igraće od prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope naredne sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.