Radnički završio potragu: Nova desetka na Čairu

Izvor: Mondo, 16.Jan.2019, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički završio potragu: Nova "desetka" na Čairu

Nišlije pronašle rešenje za jako važnu poziciju.

Foto: MN Press

Posle ozvaničenog ostanka Nenada Lalatovića na klupi, Radnički iz Niša na miru sklapa tim za nastavak sezone.

Nakon dogovora sa defanzivnim vezistom Nikolom Drinčićem, koji će takođe ostati na "Čairu", kao i potvrde dolaska Petra Petrovića (Bromapojkarna), Nikole Čumića (Metalac) i Marka Živkovića (Dunajska Streda), Nišlije su u sredu ugovorile >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dolazak još jednog igrača.

Novi član Radničkog je reprezentativac Crne Gore Damir Kojašević (31), ofanzivni vezista.

"On je klasična 'desetka', koja je u ovom prelaznom roku označena kao primarna na Čairu", saopštio je klub.

Kojašević je od februara 2018. bio član kazahstanskog kluba Šahtjor Karagandi, a u Superligi Srbije nosio je dres Vojvodine, u sezoni 2017/18. Prethodno je igrao za Dečić, Zetu, Budućnost, Mladost Podgoricu, Sarajevo, Vardar, Astanu, poljsku Jagjeloniju...

S obzirom na odlaske vezista Aleksandra Stanisavljevića i Siniše Babića, bilo je očekivano da Lalatović i saradnici u prvoj fazi priprema dobiju "desetku" sa kojom će uigravati tim za ambiciozni nastavak sezone.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.