Radnički vratio direktora posle tri meseca

Izvor: Mondo, 28.Nov.2018, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički vratio direktora posle tri meseca

Hoće li uspeti da ubedi Lalatovića da ostane u Nišu? Ili da pronađe novo rešenje?

Foto: MN Press

Krajem avgusta rukovodstvo Radničkog odlučilo je da okonča saradnju sa sportskim direktorom Markom Jovanovićem koji je u klubu bio od 2014. godine, bez detaljnog obrazloženja ove odluke obe strane.

Ipak, saradnja je "reaktivirana" samo tri meseca kasnije.

Jovanović je ove nedelje ponovo preuzeo operativnu funkciju u klubu iz Niša, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << što je Radnički obelodanio na zvaničnom Instagram profilu, uz fotografiju starog-novog sportskog direktora i trenera Nenada Lalatovića.

Upravo će Jovanović imati zadatak da ubedi Lalatovića da i posle 15. decembra nastavi da obavlja funkciju šefa stručnog štaba Radničkog.

Od ranije je poznato da je sa talentovanim trenerom, koji s Radničkim odlično gura i trenutno se nalaze na drugoj poziciji, potpisan ugovor na samo šest meseci, tako da se već nedeljama unazad spekuliše da bi Lalatović posle tog perioda mogao da napusti klub.

Više puta je isticao da bi želeo da se oproba u inostranstvu, ali je ovih dana interesantan i čelnicima Vojvodine koji žele da obnove saradnju s njim po završetku polusezone.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.