Radnički protiv Čukaričkog za nove bodove

Izvor: Studnel.com, 15.Avg.2015, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički protiv Čukaričkog za nove bodove

Pred duel sa popularnim Brđanima iz Radničkog, poručuju da se spremaju kao i za svaki drugi i dodaju da je u ovom trenutku najbitnije da se nastavi kontinuitet osvajanja bodova.
Očekuje nas dobra i važna utakmica protiv odličnog rivala. Siguran sam da će svi uživati u tom meču. Spremamo se kao i za svaku drugu utakmicu i trudićemo se da nastavimo da osvajamo bodove. Čukarički u poslednje vreme predstavlja značajan faktor unutar srpskog fudbala. Igrači su već poznati po >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << svojim sposobnostima i načinu igre, predvođeni iskusnim Matićem, Srnićima i Pavlovićem, sa stabilnim timom i stabilnom igrom i predstavljaju odličan izazov da pokažemo sve što znamo, da damo sve od sebe i ostvarimo povoljan rezultat, rekao je trener Radnčikog Milan Rastavac.
Nišlije su u prethodnom periodu zabeležile po dve pobede i remija, te jedan poraz. Sa druge strane, Beograđani su upisali po dva poraza i pobede i jedan nerešen rezulat.
Neće biti lako jer je Čukarički dobra ekipa sa dosta kvalitetnih pojedinaca. Moramo da uđemo skoncentrisano i da damo svoj maksimum kako bismo ostvarili što bolji rezultat, ističe prvotimac Reala sa Nišave Marko Tomić.
Utakmica šestog kola Superlige Srbije između Čukaričkog i Radičkog na programu je u nedelju 16. avgusta od 19 h.

fudbalski klub radnicki nisfudbalski klub cukarickisesto kolosuperliga

Nastavak na Studnel.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.