Radnički predstavio četvrtog trenera ove sezone, debituje protiv bivšeg kluba!

Izvor: Sportske.net, 25.Feb.2020, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički predstavio četvrtog trenera ove sezone, debituje protiv bivšeg kluba!

Nišlije pronašle rešenje nakon odlaska Milorada Kosanovića.

Radnički iz Niša danas je predstavio novog trenera Radoslava Bataka koji će debitovati već sutra kada Nišlije gostuju Vojvodini u Novom Sadu.

Nekadašnji reprezentativac Crne Gore i bivši fudbaler Vojvodine je tako postao četvrti trener niške ekipe ove sezone pošto je klub nedavno napustio Milorad Kosanović.



"Došao sam u organizovan klub, sa visokim ambicijama, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << spreman na sva iskušenja koja nas očekuju. Pratio sam, sa nekim igračima sam sarađivao u Vojvodini, drugi dan kako se upoznajemo. Biće vremena za upoznavanje. Ovo je klub koji je organizovan i ima visoke ambicije. U trenerskoj karijeri nema dobrog ni nezgodnog trenutka, svaki treba da bude iskorišćen u svakom smislu i da napravimo dobar rezultat"
, kazao je 42-godišnji stručnjak na predstavljanju.

Batak je, osim Vojvodine, kao trener predvodio i drugi tim Buriram junajteda i Krabi, u pitanju su timovi sa Tajlanda.

Radnički je pripreme započeo sa Nenadom Lalatovićem koji je otišao u Vojvodinu, nakon njega stigao je Simo Krunić koji se nije proslavio u kvalifikacijama za Ligu Evrope pre nego što je stigao Milorad Kosanović.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Batak preuzeo Radnički

Izvor: MozzartSport.com, 25.Feb.2020

Brzo je reagovao Radnički posle odlaska Milorada Kosanovića i već je doveo novog trenera, koji će voditi ekipu u nastavku sezone. Kao što je najavljeno, novi šef struke Nišlija je Radoslav Batak, koji je danas promovisan na Čairu, uoči utakmice sa Vojvodinom u Novom Sadu. Batak je bivši reprezentativac...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.