Radnički poveo 1:0 protiv Ribnice

Izvor: B92, 30.Mar.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički poveo 1:0 protiv Ribnice



Odbojkaši kragujevačkog Radničkog pobedili su na svom terenu ekipu Ribnice iz Kraljeva sa 3:1 (25:16, 25:21, 19:25, 25:21) i tako poveli sa 1:0 u polufinalnoj seriji plej-ofa Viner Štediše lige Srbije.

Lider na tabeli posle ligaškog dela šampionata, Radnički, tako je i peti put ove sezone savladao lokalnog rivala iz Kraljeva.

Radnički je prilično lako prva dva seta rešio u svoju korist, ali su gosti uspeli da se vrate u igru u trećem periodu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ipak, za preokret nisu imali dovoljno snage, niti raspoloženih igrača, pa je pobedu slavila domaća publika u dvorani "Jezero".

Meč je obeležila i povreda jednog od najboljih igrača Radničkog ove sezone Aleksandra Gigovića, ali je njega uspešno odmenio Bojan Marinković.

Drugi meč ova dva rivala igraće u Kragujevcu u nedelju, 1. aprila.

Polufinalna serija se igra na tri pobede, a treći meč igraće u četvrtak, 5. februara u Kraljevu, gde će biti i eventualna četvrta utakmica. Moguć je i peti susret koji bi se igrao u Kragujevcu.

U drugom polufinalu igraju Vojvodina i Crvena zvezda, a novosadska ekipa je pobedom u četvrtak povela 1:0 u seriji.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.