Radnički pobedio Rozenborg - pojačanje iz Švedske

Izvor: Mondo, 25.Dec.2018, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički "pobedio" Rozenborg - pojačanje iz Švedske

Nišlije dobile dva pojačanja. Petar Petrović došao iz Švedske, Nikola Čumić iz Gornjeg Milanovca.

Petar Petrović i Nikola Čumić potpisali su članovi Radničkog iz Niša.

Petrović (23) je stigao iz švedske Bromapojkarne, a Čumić (20) iz Metalca iz Gornjeg Milanovca.

Kako se navodi, Radnički je u trci za Petrovića pobedio norveški Rozenborg. Petrović ;je do sada igrao u Malmeu, Varnamu, ;Angelhomsu i Bromapojkarni.

Tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << karijere natupao je za mlađe selekcije Švedske, a kako se navodi na sajtu kluba, patriotizam je bio ključan u njegovom odlučivanju, pošto je on rodom iz Niša. Pre četiri godine Petrović je bio na pozajmici u Radničkom iz Malmea.

Prošao je cele preipreme sa selekcijom Srbije do 20 godina, koja je 2015. godine postala svetski šampion na Novom Zelandu.

Čumić je do sada igrao u Metalcu iz Gornjeg Milanovca i Slobodi iz Užica. Radnički je naveo da se radi o jednom od najtalentovanijih mladih fudbalera u Srbiji, a uprava kluba nada se da će on postati dostojna zamena za Lazara Ranđelovića.

Iz Radničkog je najavljeno da će u narednom periodu dovesti još dva do tri pojačanja.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.