Radnički dočekuje OFK Beograd

Izvor: Studnel.com, 27.Apr.2013, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički dočekuje OFK Beograd

Fudbaleri Radničkog ugostiće u 25. kolu Jelen superlige ekipu OFK Beograda. Meč na „Čairu“ zakazan je za subotu, 27. april, u 16:30h. Ulaz na stadion biće besplatan.

Opširnije...

Nastavak na Studnel.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Želja protiv Zvezde za devetu pobedu

Izvor: Studnel.com, 27.Apr.2013

U derbi susretu 24. kola superlige Srbije rukometaši Železničara ugostiće ekipu Crvene zvezde. Meč u „Čairu“ zakazan je za subotu, 27. april, u 19h. Cena ulaznica je 400 dinara, dok će ulaz za decu mlađu od 12 godina biti besplatan.. . Opširnije..

Nastavak na Studnel.com...

Radnički poražen od OFK Beograda

Izvor: Studnel.com, 28.Apr.2013, 11:48

Fudbaleri Radničkog poraženi su u 25. kolu Jelen superlige od ekipe OFK Beograda. Beograđani su slavili sa 2:1, a strelci su bili Jovanović i Nikolić. Jedini gol za domaće postigao je Stojanović.. . Opširnije..

Nastavak na Studnel.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.