Radnički bez pobede u Splitu

Izvor: B92, 24.Jan.2023, 21:58

Radnički bez pobede u Splitu

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca odigrali su nerešeno 10:10 (2:2, 0:1, 2:3, 6:4) sa ekipom Jadrana u okviru šestog kola LEN Lige šampiona.

Najefikasniji u ekipi iz Kragujevca bili su Miloš Ćuk i Aleksa Ukropina sa po dva gola, dok se u domaćoj ekipi istakao Jerko Kragić Marinić sa tri postignuta gola.

Radnički je trenutno četvrti u grupi A Lige šampiona sa osam bodova, dok je Jadran peti sa sedam osvojenih bodova.

U narednom kolu vaterpolisti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Radničkog gostuju Olimpijakosu, dok ekipa Jadrana dočekuje Barselonetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Facebook,   Kragujevac

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Njukasl napravio prvi korak ka finalu

Izvor: B92, 25.Jan.2023, 00:19

Fudbaleri Njukasla pobedili su u gostima Sautempton sa 1:0, u prvom meču polufinala engleskog Liga kupa...Strelac odlučujućeg gola na meču bio je Žoelinton u 73. minutu...Sautempton je od 86. minuta igrao sa igračem manje, pošto je drugi žuti karton dobio Duje Ćaleta Car...Revanš meč je na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.