Radnički Niš: Na Zvezdu za 400 dinara, spremni smo za dobar ishod meča

Izvor: Blic, 19.Feb.2015, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički Niš: Na Zvezdu za 400 dinara, spremni smo za dobar ishod meča

Fudbaleri Radničkog iz Niša dočekaće Crvenu zvezdu u 16. kolu Jelen Superlige (ponedeljak, 16 časova), a najjeftinije karte za meč koštaće 400 dinara.

Kako je saopštio klub, za južnu i severnu tribinu treba izdvojiti 400, za istok i zapad 600, a za ložu 1.200 dinara, a karte su u prodaji u info centrima Turističke organizacije Niša.

Trener Milan Rastavac rekao je da tim u dobroj atmosferi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dočekuje Zvezdu, koja brani titulu.

"Uvek je najlepše igrati velike utakmice jer sa sobom nose brojne propratne stvari. Verujem da smo se dobro pripremili i da ćemo biti deo lepe fudbalske predstave sa srećnim krajem po naš tim. Pratio sam pripreme Crvene zvezde. Oni imaju veliku dozu agresivnosti, brze ofanzivne igrače kao što su Parker, Gavrić i Lazović koji vrlo dobro napadaju prostor. Bekovi su nešto agresivniji nego što su bili u prethodnoj polusezoni. Mi ćemo pokušati da anuliramo njihove prednosti i iskoristimo mane", rekao je Rastavac, a prenosi sajt Nišlija.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.