Radna subota za osnovce, časovi na RTS3

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Mar.2020, 01:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radna subota za osnovce, časovi na RTS3

Za đake u Srbiji, koji prate nastavu na daljinu, danas je radna subota, jer je emitrovanje časova na RTS3 počelo u utorak.

Osnovcima predavanja počinju ujutro u osam sati, prema rasporedu koji svakodnevno objavljuje Ministarstvo prosvete, ali se može naći i na sajtu Javnog servisa.

Od ponedeljka, 23. marta, nastava osnovci nastavu mogu pratiti i na RTS 2. Osnovci nižih razreda nastavu mogu pratiti od 8 do 14.45 sati na televizijskom kanalu RTS 2, a đaci od petog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << do osmog razreda nastavu mogu pratiti od osam sati na RTS 3.

U poslepodnevnim časovima, od ponedeljka će radnim danima, od 15.30 do 20.00 sati biti emitovana predavanja iz opšteobrazovnih predmeta za srednjoškolce.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

DIREKTAN PRENOS NASTAVE Radna subota za osnovce, UŽIVO na "Blicu" pratite onlajn časove

Izvor: Blic, 21.Mar.2020

Za đake u Srbiji koji prate nastavu na daljinu, danas je radna subotu, jer je emitrovanje onlajn časova počelo u utorak.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.