Izvor: Blic, 23.Apr.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radmanović namešta ruku

Radmanović namešta ruku

Odavno jedan meč NBA plej-ofa nije podelio stručnjake kao duel Sijetla i Sakramenta. Tačnije, svi se slažu da će biti 4:3, ali za koga?

- Istina je da smo sezonu završili slabije nego što smo je počeli, ali ni Sakramento nije briljirao, zar ne? Povrede su bile problem i za nas i za Kingse. Mi smo igrali bez Radmanovića, Luisa i Denijelsa, a oni bez Milera, Džeksona i Stojakovića. Zato mislim da će zdravstveno stanje igrača presuditi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ko će otići u drugo kolo plej-ofa - rekao je trener Supersoniksa Nejt Mekmilan.

Navijače Sijetla obradovala je vest da je Vladimir Radmanović izdržao 75 minuta treninga i da bi trebalo da bude spreman za prvi meč u 'Ki areni', koji se igra u nedelju u 4.30 po našem vremenu.

- Bol u nozi je prošao. Jedino mi je članak ukočen, ali se nadam da će se olabaviti do utakmice. Međutim, trening je jedno, a plej-of nešto sasvim drugo. Od mene se očekuje da igram odbranu, da se laktam pod koševima i da pogađam. Ne znam da li ću ispuniti očekivanja navijača, saigrača i trenera, jer stvarno dugo nisam igrao - priznao je Radmanović koji je zbog preloma kosti desne noge propustio poslednjih 19 mečeva. Prvi strelac Sijetla Rej Alen očekuje da vidi pravog Radmanovića.

- Dva minuta biće dovoljna da se Vlada vrati u ritam. Čitav život igramo košarku i, jednostavno, ne možemo da je preko noći zaboravimo. Jedino pitanje je da li će Vlada izdržati pritisak - dodao je Alen.

Sakramento će u plej-ofu biti jači za Bobija Džeksona, dok se očekuje da Rik Adelman u ekipu vrati i prvog centra Breda Milera.

- Velika je nepoznanica koliko su Stojaković, Džekson i Miler spremni. Ipak, drugog izbora nemamo. Računam da ćemo pobediti bar jedan od dva meča u Sijetlu pred dolazak u našu 'Arko arenu' - izjavio je Adelman.

Niko u Sakramentu nije želeo da komentariše koliko je opasna povreda prepona Peđe Stojakovića, ali je 99,99 odsto sigurno da će najbolji šuter 'kraljeva' igrati od prvog minuta. A. Pijevac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.