Radivojević novi rukometaš Pelistera

Izvor: B92, 31.Avg.2023, 15:28

Radivojević novi rukometaš Pelistera

Reprezentativac Srbije Bogdan Radivojević novi je rukometaš Eurofarm Pelistera, saopštio je prvak Severne Makedonije.

Makedonije.Kako se navodi, iskusni desnokrilni igrač je potpisao jednogodišnji ugovor i već je stigao u Bitolj i upoznao nove klupske drugove, stručni i lekarski tim i klupsku upravu.

Ističe se da 30-godišnji Radivojević dolazi kao afirmisani rukometaš koji već 13 godina zaredom igra Ligu šampiona i ima jednu titulu u tom takmičenju, osvojenu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa Flenzburgom 2014. godine.

Poslednji Radivojevićev klub bio je PIK Seged, a pre toga je igrao za Partizan, Flenzburg i Rajn Nekar Leven.

"Standardni je reprezentativac Srbije, sa kojom je učestvovao na nizu velikih takmičenja. Njegovim angažmanom naš klub stiče prestiž, kvalitet i reputaciju", ističe uprava Eurofarm Pelistera, kluba koji će se ove godine takmičiti u Ligi šampiona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.