Radisav Rabrenović: Sudije, svaka čast!

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Okt.2013, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radisav Rabrenović: Sudije, svaka čast!

Radisav Rabrenović, generalni sekretar Vojvodine, nekada internacionalac koji je proglašavan za našeg najboljeg sudiju, apsolutno podržava apel naslednika.
(FOTO: N. Negovanović)
Nazvao sam Milorada Mažića i čestitao mu što su se sudije konačno osmelile da progovore i javno dignu glas protiv onoga što doživljaju. Ta njihova muka nije ni mala ni jedina koju doživljavaju, ali jednom se mora stati na put tim perfidnim metodama pritiska. Vojvodina nije adresa na koje se odnosi apel sudija, ali se kao klub zalažemo da ovo pismo bude početak šire akcije iza koje treba da stane FS Srbije kako bi se konačno stalo na put prljavštinama. Dobro bi bilo da srpska fudbalska javnost sazna ko su ljudi koji se bave podlostima i zloupotrebljavaju imena najviših političkih zvaničnika kako bi zaplašile sudije – kaže prvi operativac novosadskog superligaša.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.