Radiću besplatno sa reprezentacijom

Izvor: Glas javnosti, 24.Jun.2009, 06:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radiću besplatno sa reprezentacijom

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Jovica Cvetković obratio se javnosti otvorenim pismom u kome ističe da, uprkos neslaganjima sa čelnim ljudima saveza, želi da vodi državni tim i u narednom periodu.

- Neću i ne želim da napustim reprezentaciju i igrače. Radiću narednih šest meseci bez dinara i predvodiću selekciju Srbije na Evropsko prvenstvo u Austriji - stoji u Cvetkovićevom pismu.

On ističe da će sav novac namenjen selektoru podeliti rukometašima i saradnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << u stručnom štabu kao nagradu za ono što su uradili u prethodnom periodu.

Reagujući na izjave predsednika Rukometnog saveza Srbije Velimira Marjanovića, Cvetković je ocenio da prvi čovek organizacije bez ikakvog razloga „najprljavije i najnemilosrdnije udara onog koji ga je najviše štitio i verovao mu da će ničim zasluženom snagom doprineti reanimaciji srpskog rukometa“.

- Najprljavijim sredstvima ističući konstantno novac, odnosno alavost, kao jedini razlog mog sukoba sa funkcionerima saveza, Marjanović pokušava da ukalja čistotu rezultata u javnosti - piše Cvetković i dodaje da su zdravi odnosi u reprezentaciji „stvoreni krvavim radom i odricanjem“.

Selektor naglašava da je Marjanović „svojim sposobnostima manipulacije do sada uspevao da pobeđuje svoje protivnike“, ali, kako napominje, „vreme će pokazati svoje“.

- Reprezentacija i ja nemamo vremena da čekamo još četiri godine da Marjanović i njegovi poslušnici napuste naš sport. Oni će za to vreme uništiti sve ono pozitivno što je stvoreno u protekle tri godine - zaključuje Cvetković.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.