Radičević solidan u novoj pobedi kanarinaca

Izvor: Sportske.net, 11.Mar.2018, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radičević solidan u novoj pobedi "kanarinaca"

Gran Kanarija je rutinski savladala Obradorio na spuštanju zavese na 22. kolo ACB lige.

U poslednjoj utakmici 22. kola Gran Kanarija je rutinski dobila Obradorio sa 82:64.

'Kanarinci' su na poluvreme otišli sa 14 poena prednosti, ali gosti iz Kompostele u trećem kvartalu uspevaju da se vrate i da priđu na svega šest poena zaostatka uoči odlučujućih deset minuta.

Ipak, poslednji period domaći dobijaju sa ubeldjivih 17:5 i tako dolaze do pete >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uzestopne prvenstvene pobede.

Svi 'kanarinci' su se upisali u strelce, Fišer i Albert Oliver su bili jedini dvocifreni sa po 10 postignutih poena, Nikola Radičević je ubacio osam, imao dve asisetncije i jedan skok.

Najbolji kod gostiju bio je Letonac Bendzijus sa 21 poenom.

Osim vodećeg Real Madrida, koji je doživeo debakl u 'Blaugrani' u duelu sa najvećim rivalom Barselonom, sve ostale ekipe iz TOP 10 ACB lige su zabeležile pobede u 22. kolu. Kolo je obeležio Nemanja Nedović.

El tremendo partido de Nemanja @nedovic1624:

⏺️ Jugador de la Jornada 22

⏺️ Tope personal de valoración (37)

⏺️ Tope personal de anotación (32) pic.twitter.com/PDQFfKld6s

— Liga Endesa (@ACBCOM) March 11, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.