Rad predstavio osmoricu novih igrača u misiji opstanak

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Jan.2014, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rad predstavio osmoricu novih igrača u misiji opstanak

Rad je predstavio osmoricu novih igrača, a jedan od njih, Aleksandar Simić je rekao da veruje da će klub izboriti opstanak u Super ligi Srbije.
(FOTO: FK Rad)
Ugovore s banjičkim superligašem potpisali su Stefan Čolović, Saša Kolunija, Vuk Ranđić, Dejan Babić, Aleksandar Simić, Srđa Knežević, Nenad Srećković i Nenad Injac, objavljeno je na sajtu Rada.
Drago nam je što smo došli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u klub, koji ima veliku tradiciju. Lično prema Radu sam uvek imao ogroman respekt, mislim da klub zaslužuje i da mu je mesto u Superligi. Svi smo na istom zadatku, atmosfera je sjajna bez obzira na situaciju u kojoj se klub nalazi – rekao je Aleksandar Simić.
On je kazao da je optimista da će Rad, koji je poslednji na tabeli domaćeg šampionata, izboriti opstanak.
Moramo da se ujedinimo i da svoj kvalitet stavimo u službu tima kako bismo uspeli da ostvarimo zajednički cilj. Optimista sam, ima dosta mladih igrača od ranije, koje sam sada upoznao, mislim da se u prvom delu i neki rezultati jednostavno nisu namestili. Ali tu smo sada mi, ispomoć da uradimo sve kako treba u nastavku i da se ostane u Superligi što je naš jedini zadatak – rekao je Simić.
Fudbaleri Rada su otputovali za Tursku na pripreme za prolećni deo sezone, a u Čolakliju, u Antaliji, će ostati do 13. februara.
Trener Aleksandar Janković je na pripreme u Tursku poveo 23 fudbalera i trojicu golmana.
Rad će već u petak odmeriti snage sa kombinovanin timom Spartaka iz Moskve, dok je 7. februar je dogovorena utakmica sa bugarskim osvajačem kupa, timom Beroe iz Stare Zagore.
Na sajtu Rada je navedeno i da će po dolasku u Tursku biti dogovorene još dve kontrolne utakmice, a datumi za koji su predviđeni su 4. i 10. februar.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Rad predstavio nove igrače

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jan.2014, 00:22

Fudbalski klub Rad predstavio je danas osmoricu novih igrača, a jedan od njih, Aleksandar Simić je rekao da veruje da će klub izboriti opstanak u Super ligi Srbije. .. ..Ugovore s banjičkim superligašem potpisali su Stefan Čolović, Saša Kolunija, Vuk Ranđić, Dejan Babić, Aleksandar Simić,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.