Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rad i BSK u baražu za Superligu

BEOGRAD - Fudbaleri Rada i BSK-a iz Borče boriće se za priliku da sa ekipom Smedereva igraju u baražu za popunu Meridijan Superlige. Rad je danas na svom stadionu na Banjici savladao ekipu Voždovca posle boljeg izvođenja penala sa 4:2. U regularnom toku bilo je 1:1.

U drugom meču baraža BSK je u Borči pobedio ekipu Metalca iz Gornjeg Milanovca posle penala sa 4:3, a u regularnom toku nije bilo golova. Junak utakmice na Banjici bio je golman Rada Branislav Danilović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

koji je odbranio tri penala igračima Voždovca. Gosti su poveli golom Radeta Veljovića u 67. minutu, a izjednačio je Brana Ilić u 83. minutu.

Ekipe Rada i BSK-a će u direktnom duelu u subotu u Borči odlučiti ko će igrati protiv Smedereva u finalu baraža za popunu Meridijan Superlige.

Direktan plasman u Meridijan Superligu izborile su ekipe Javora iz Ivanjice i Jagodine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.