Račić stigao u Valensiju, klauzula 100 miliona!

Izvor: Mondo, 13.Jun.2018, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Račić stigao u Valensiju, klauzula 100 miliona!

Doskorašnji vezista crveno-belih zvanično je postao igrač "slepih miševa".

Foto: MN Press

Prva prodaja Crvene zvezde u ovom prelaznom roku i formalno je izvedena u sredu uveče.

Mladi vezista Uroš Račić (20) postao je igrač Valensije u transferu vrednom 2,2 miliona evra, a njegov novi klub objavio je fotografije mladog reprezentativca Srbije u svom dresu.

U zvaničnom saopštenju španskog kluba otkriveno je i da je u ugovor >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa bivšim đakom OFK Beograda i Zvezde stavio otkupnu klauzulu od 100 miliona evra.

"FK Valensija u sredu je kompletirao dogovor sa Crvenom zvezdom o transferu srpskog U-21 reprezentativca Uroša Račića. On je potpisao ugovor sa trajanjem do 30. juna 2022. godine i uz 'izlaznu' klauzulu postavljenu na iznos od 100 miliona evra", poruka je sa Mestalje.

Račić je u Zvezdinom dresu odigrao 45 utakmica i postigao tri gola. Vladan Milojević prošle sezone mu je ukazao veliko poverenje i izveo ga na teren 34 puta, od čega je na 16 mečeva bio starter.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.