Izvor: MozzartSport.com, 07.Jan.2021, 22:37

Račić pogodio na povratku, Valensija za 27 minuta preslišala trećeligaša (VIDEO)

Slepi miševi u kombinovanom sastavu bez problema slavili na gostovanju Jeklanu - 4:1 (3:0)

Taman što se ustalio u postavi Valensije, vezavši sedam utakmica u svim takmičenjima kao starter, Uroš Račić se krajem 2020. godine povredio i propustio naredna tri meča Slepih miševa. Međutim, ovog četvrtka, u trećem kolu Kupa Kralja se vratio u tim i povratak obeležio na idealan način: golom u rutinskoj pobedi nad trećeligašem Jelkanom - 4:1 (3:0).

Još jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde demonstrirao kakvim udarcem raspolaže - setimo se udarca protiv Eibara koji mu je odbranio Marko Dmitrović - mada je u devetom minutu večerašnjeg meča imao i malo sreće. Odnosno, golman protivničke ekipe je mogao bolje da reaguje. Prihvatio je Račić jednu loptu posle odbitka iz slobodnog udarca, namestio se sa tridesetak metara i gađao vrlo precizno, ali ne i preterano snažno, zbog čega se stiče utisak da je Đijani Kasaro mogao da interveniše, što se videlo i po reakciji samog golmana.

Bilo kako bilo, Valensija je već tada imala dva gola prednosti. Odluka Havija Grasije da izmeša sastav i odmori nekolicinu prvotimaca nije se osetila. Posao su u svoje ruke uzeli mlađi naraštaji, te fudbaleri sa statusom rezerviste. Pre svih Kang-in Li, koji je i načeo Jelkano u sedmom minutu. Potom i Koindredi, asistent kod Račićevog gola, da bi iskusniji Ruben Sobrino u 34. minutu doneo ogromnih 3:0 Valensiji.

Gosti su u prvom minutu drugog poluvremena smanjili zaostatak preko Alberta Martineza, ali im je još jedan mladi fudbaler Slepih Miševa, 21-godišnji Tijeri Koreja, sasekao krila već u 53. minutu. Račić je igru napustio po isteku sat vremena igre, a rezultat se do kraja nije menjao.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.