Račić debitovao, nagrađen aplauzima

Izvor: Mondo, 04.Dec.2018, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Račić debitovao, nagrađen aplauzima

Srpski vezista upisao prvi nastup za A tim Valensije, koja se nije proslavila protiv trećeligaša, ali je prošla u osminu finala Kupa kralja.

Foto: Guliver/Getty images/Quality Sport Images

Dočekala je i Mestalja da vidi Uroša Račića i odmah ga pozdravila aplauzima. Mladi vezista, koji je u Valensiju stigao letos iz Crvene zvezde za nešto više od 2.000.000 evra odigrao je 69. minuta u revanšu šesnaestine finala Kupa kralja protiv trećeligaša Ebroa i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ostavio vrlo dobar utisak.

Bio je to njegov prvi nastup za najjači tim "slepih miševa", pošto je prethodno igrao samo za B tim, koji se takmiči zajedno sa današnjim rivalom u trećem rangu.

Nisu igrači Valensije ostavili zbirno dobar utisak, ali su slavili 1:0, što im je posle 2:1 u prvoj utakmici bilo dovojno za prolaz.

Jedini gol dao je Miši Batšuaji u 59. minutu.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Račić konačno debitovao za Valensiju

Izvor: Vesti-online.com, 05.Dec.2018, 00:18

Srpski vezista upisao prvi nastup za A tim Valensije, protiv trećeligaša Ebroa, u šesnaestini finala Kupa kralja...Konačno je i "Mestalja" videla Uroša Račića i odmah ga pozdravila aplauzima...Mladi vezista koji je u Valensiju stigao letos iz Crvene zvezde za nešto više od 2.000.000 evra, odigrao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.