Raća rešeta po Turskoj

Izvor: Mondo, 16.Mar.2013, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raća "rešeta" po Turskoj

Srpski reprezentativac bio jedan od najboljih igrača Genčlera protiv Karbukspora. Petrović postigao prvi gol.

Spreman je za Maksimir!

Radosav Petrović nalazi se na spisku selektora Siniše Mihajlovića za kvalifikacione utakmice protiv Hrvatske u Zagrebu (22. mart) i Škotske u Novom Sadu (26. mart).

Popularni "Raća" igra odlično u poslednje vreme i nameće se kao prvo rešenje "orlova" na poziciji zadnjeg veznog. Još jednu vrlo dobru partiju u turskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << šampionatu krunisao je golom u pobedi Genčlerbirligija protiv Karbukspora (2:1).

Petrović je bio strelac prvog pogotka u devetom minutu. U svom stilu sačekao je odbijenu loptu na dvadesetak metara od gola, namestio se i vrlo preciznim i odmerenim udarcem pogodio dalji ugao protivničkog gola.

Bio je to njegov treći pogodak u Superligi.

Dobra izdanja 24-godišnjeg fudbalera nisu prošla neopaženo, posle nepune sezone u Genčlerbirligiju nalazi na meti najvećih klubova Turske. Neki od njih planiraju da već predstojećeg leta u svoje redove dovedu nekadašnjeg fudbalera Partizana.

U meču protiv Karbukspora Duško Tošić i Petrović bili su starteri, dok je Nemanja Tomić dobio šansu od 77. minuta.

(MONDO, foto: MN Press)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.