Rabio rekao DA, mama traži još!

Izvor: Sportske.net, 27.Dec.2018, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rabio rekao "DA", mama traži još!

Francuski fudbaler je doneo odluku o tome gde želi da nastavi karijeru, ali pojavili su se problemi.

Izvesno je da je Adrijen Rabio odigrao svoju poslednju utakmicu u dresu Pari sen Žermena.

Njemu ugovor sa klubom ističe na kraju sezone, iz uprave kluba su mu jasno stavili do znanja da će ukoliko ostane do isteka ugovora sedeti do kraja takmičarske godine na tribinama.

Tako je Rabio krenuo u potragu za novim klubom, zainteresovanih strana ima više, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je on bacio oko samo na jedna klub.

Želi u Barselonu, želja je obostrana, tako da je praktično ostalo da se dve strane dogovore oko uslova saradnje.

Barsa želi da ga potpiše po završetku saradnje, ali Rabio se nada da bi već u januaru mogao da stigne na "Kamp Nou", jer je svestan da u PSŽ neće igrati do kraja sezone.

Priču je zakomplikovala i njegova majka, koja kao njegov agent traži više novca za svog sina, a jedno rešenje se nameće kao najbolje.

Naime, Rabio bi na ime potpisivanja saradnje sa Barsom trebalo da dobije 10 miliona evra na ruke, Katalonci su spremni da ga plate PSŽ-u u januaru pet miliona evra, ako bi Rabio i njegova majka pristali da ta suma bude oduzeta od pomenutog novca koji bi Rabio dobio na ime potpisivanja ugovora sa klubom sa "Kamp Nou".

Dakle, kao najbolja opcija nameće se da Barsa plati pet miliona evra PSŽ ove zime za Rabioa, a da istu količinu novca daju i samom fudbaleru za potpisivanje saradnje. Videćemo kako će se ovo dopasti njegovoj majci, koja očigledno pokušava da izmuze što je više moguće novca od narednog kluba svog sina.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.