Rabio poslednja šansa za Pogbu?!

Izvor: Sportske.net, 09.Maj.2020, 12:24

Rabio poslednja šansa za Pogbu?!

Zemljaci bi mogli da pomognu jedan drugom.

Stigao je Adrijen Rabio u redove Juventusa kao slobodan igrač minulog leta, stekao se utisak da je "Stara dama" ostvarila još jednu veliku pobedu na tržištu.

Francuz je bio blizu prelaska u Barsu, na kraju je završio u Torinu, ali se nije snašao u ekipi Mauricija Sarija.

Startovao je na samo 14 mečeva u Seriji A i Ligi šampiona i već >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se spekuliše da bi mogao da napusti ekipu.

Dve ekipe su pokazale interesovanje za njegove usluge, Mančester junajted i Everton.

Procena je da bi Juve tražio oko 30 miliona evra za njegove usluge, što bi Everton mogao da plati, a u slučaju "Đavola", "Bjankoneri" bi mogli da ga iskoriste kao deo ponude za Pola Pogbu.

Francuz je upisao samo osam nastupa ove sezone na "Old Trafordu", puno se piše o njegovom odlasku, ali mu je gotovo sve opcije zatvorio prekid sezone.

Klubovi se bore sa finansijskom krizom zbog prekida i niko nije spreman praktično da izađe u susret uslovima Mančester junajteda za Pogbine usluge, pa se čini da bi Juve mogao da ima rešenje u Rabiou.

Rabio u Torinu zarađuje oko 130 hiljada evra nedeljno, što bi mogao da bude problem za Anćelotijeve "Karamele", pa se čini da je sve u rukama kluba sa "Old Traforda".

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Rabio ponovo pravi problem, na scenu stupa majka?

Izvor: Sportske.net, 09.Maj.2020

Francuz je već imao sličnu situaciju...Ekipa Juventusa kreće sa treninzima kako bi u što spremniji dočekali eventualni nastavak sezone...Kristijano Ronaldo je tu, svi su tu, osim Adrijena Rabioa ako je verovati španskom Sportu...Rabio je propustio prvu prozivku bez objašnjenja, španski list prenosi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.