RUŽNO JE, ALI RADUJEMO SE TUĐOJ NESREĆI: Švajcarska bez NAJBOLJEG na Srbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2022, 16:33

RUŽNO JE, ALI RADUJEMO SE TUĐOJ NESREĆI: Švajcarska bez NAJBOLJEG na Srbiju

Veliki hendikep za protivnika Srbije.

Fudbalska reprezentacija Srbije igra od 20 časova meč odluke na Mundijalu u Kataru protiv selekcije Švajcarske, koja će biti drastično oslabljena na ovom susretu.

Golman Jan Zomer, po mnogima najbolji igrač Švajcarske, nije uspeo da se oporavi pred večerašnji meč, pa će ga među stativama zameniti Gregor Kobel.

Uz to, selektor Švajcaraca Murat Jakin ima dodatnu muku, pošto Niko Elvedi takođe nije uspeo da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se oporavi. Umesto njega na teren bi trebalo da uđe Fabijan Šer, fudbaler Njukasla.

Možda nije lepo što se radujemo tuđim problemima, ali bolje je da to javno priznamo nego da glumimo da nam je žao što nema najboljih u selekciji Švajcarske.

GRUPA G:

1. kolo

Švajcarska - Kamerun 1:0 (0:0)

(Embolo 48.)

Brazil - Srbija 2:0 (0:0)

(Rišarlison 62, 73.)

2. kolo

Srbija - Kamerun 3:3 (2:1)

(Pavlović 45.+1, Sergej Milinković Savić 45+3, A. Mitrović 53.- Kasteljeto 29, Abubakar 64, Čupo-Moting 66.)

Brazil - Švajcarska 1:0 (0:0)

(Kazemiro 83.)

3. kolo

Srbija - Švajcarska (2.12. - 20.00)

Brazil - Kamerun (2.12. - 20.00)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Švajcarska možda oslabljena protiv Srbije

Izvor: Danas, 02.Dec.2022

Pred večerašnji meč u grupi G na Mundijalu u Kataru selektori Srbije i Švajcarske Dragan Stojković i Murat Jakin susreću se sa brojnim kadrovskim problemima.

Nastavak na Danas...

DOHA: Navijači napravili ŠOU pred meč odluke i to PORED HOTELA ORLOVA! Evo kako su naši fudbaleri reagovali

Izvor: Pančevac-online.com, 02.Dec.2022

Fudbalska reprezentacija Srbije meč odluke na Svetskom prvenstvu igra u petak od 20 časova protiv Švajcarske. Atmosfera među srpskim navijačima je stigla do tačke usijanja, a veliki broj Srba koji su stigli u Dohu da podrže nacionalni tim okupio se u blizini hotela u kojem boravi reprezentacija...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.