RUTINSKI: Novak kao munja, za sat vremena otišao u drugo kolo (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2020, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUTINSKI: Novak kao munja, za sat vremena otišao u drugo kolo (VIDEO)

Srpskom teniseru u narednoj rundi protivnik Nemac Kolšrajber.

Novak Đoković plasirao se u drugo kolo turnira u Dubaiju pošto je na startu maksimalnim rezultatom savladao Tunižanina Maleka Džazirija (6:1, 6:2) posle okruglo sat vremena igre. U drugom kolu Novak će igrati protiv Nemca Filipa Kolšrajbera koji je u prvom kolu bio bolji od Egipćanina Mohameda Safvata.

Nije se mučio Novak protiv Džazirija. Najbolji teniser sveta već u drugom gemu je stigao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do brejk lopti, a iskoristio je treću za vođstvo od 2:0. Ušao je Đoković u ritam pa je drugi put uzastopno oduzeo servis Džaziriju i potom poveo sa 5:0.Džaziri je uspeo da osvoji počasni gem, da bi zatim Novak poveo sa 1:0.

El revés de Novak Djokovic💥. Una verdadera delicia👊#Dubai pic.twitter.com/98URmckgZW

Tenis Central (@Tenis_Central) February 24, 2020

Malo veći otpor je Džaziri pružio u drugom setu kada je uspeo da održi korka sa najbojim svetskim teniserom do rezultata 2:2. Međutim, Đoković je uspeo da napravi dva brejka u nizu i rutinski privede meč kraju.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jolanda De Rienko,vatrena navijačica Napolija
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DA LI JE OVO MOGUĆE!? Deža vi Đokovića i Džazirija u Dubaiju! Slučajnost?

Izvor: Kurir, 24.Feb.2020

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u osminu finala ATP turnira u Dubaiju pobedom nad Džazirijem od 2:0 (6:1, 6:2). 

Nastavak na Kurir...

Preokret Kecmanovića - sledeći je Nadal (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Feb.2020, 09:13

Bravo Miomire - srpski teniser čeka Rafu Nadala...Miomir Kecmanović pobedio je Aleksa De Minaura sa 3:6, 6:4, 6:3 i plasirao se u drugu rundu turnira u Akapulku...Iako je izgubio prvi set, Kecmanović je zaigrao još bolje, spasao je šest brejk lopti, a svoju prvu je iskoristio u ključnom trenutku,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.