RUTINSKI: Barselona lako savladala ŽAlgiris

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 22:53

RUTINSKI: Barselona lako savladala ŽAlgiris

Katalonci poveli sa 1:0 u seriji.

Košarkaši Barselona bez većih problema poveli su sa 1:0 u četvrtfinalnoj seriji protiv Žalgirisa pošto su ostvarili ubedljiv trijumf sa 91:69 (25:13, 23:18, 18:22, 25:16) na domaćem terenu. Drugi meč u seriji igra se u petak ponovo u Barseloni.

U Španiji nije bilo ni trunke sumnje u trijuimf Barselone koja je od starta krenula jako i već posle prve četvrtine imala dvocifrenu prednost koju je uvećala do poluvrmenena. U nastavku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su Katalonci lako kontrolisali meč i stigli do ubedljive pobede stavljajućži do znanja Žalgirisu da će probat ida sve reše u tri meča.

Najefikasniji u Barseloni bio je Sertač Šanli sa 17 postignutih poena, dok je Nikola Mirotić imao 15, a Nikola Kalinić nije uspeo da postigne koš za 20 minuta u igri. U Žalgirisu su dvocifreni bili samo Ignas Brazdeikis sa 14 i Dovidas Gidraitis sa 10 poena.

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.