RUTINA: Inter srušio Leće za opstanak na vrhu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Dec.2023, 00:08

RUTINA: Inter srušio Leće za opstanak na vrhu

Dominacija Inzagijevog tima...

Fudbelri Intera savladali su ekipu Lećea sa 2:0, u okviru 17. kola italijanske Serije A. Crno-plavi su prilično lagano došli do trijumfa bez primljenog gola, sa po jednim postignutim pogotkom u oba poluvremena.

Igrao se 43. minut, kada je Čalhanoglu uposlio mladog Jana Bišeka, koji je uspeo da zatrese mrežu.

U nastavku su nastavili sa dobrom igrom domaći, što se isplatilo u 78. minutu, kada je Arnautović asistirao, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nikolo Barela smestio loptu u mrežu.

Šest minuta kasnije, usledili su i problemi za goste, jer je Banda dobio crveni karton, te je Leće završilo meč sa desetoricom na terenu.

Inter je nakon ovog trijumfa prvi na tabeli sa 44 boda, dok je Leće na 12. poziciji sa 20 bodova.

U drugom susretu u istom terminu, Verona je dobila Kaljari sa 2:0. Golove za domaće postigli su Engonge i Đurić, a srpski fudbaler Darko Lazović na terenu nešto više od 20 minuta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.