RUSKI NOVINAR JEDNIM PITANJEM ‘PECNUO’ STANOJEVIĆA: Trener crno-belih upitan da li je Partizan favorit – odgovorio je kao iz topa!

Izvor: HotSport.rs, 04.Avg.2021, 19:49

RUSKI NOVINAR JEDNIM PITANJEM ‘PECNUO’ STANOJEVIĆA: Trener crno-belih upitan da li je Partizan favorit – odgovorio je kao iz topa!

Crno-bela ekspedicija otputovala je u Soči gde će odigrati najbitniju utakmicu u dosadašnjem toku sezone. Ruski tim će sutra od 18 časova dočekati fudbalere Partizana u okviru prve utakmice 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Uoči samog treninga, medijima su se obratili šef stručnog štaba Partizana Aleksandar Stanojević i Bibras Natho, igrač koji izutetno dobro […]
The post RUSKI NOVINAR JEDNIM PITANJEM ‘PECNUO’ STANOJEVIĆA: Trener crno-belih upitan da li je Partizan favorit – odgovorio je kao iz topa! appeared first on HotSport.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

INFORMACIJE IZ PRVE RUKE: Crnogorski napadač savetuje Partizan – ‘Njega ne smete da pustite da se okrene ka golu’

Izvor: HotSport.rs, 04.Avg.2021

Definitivno je Soči najozbiljniji protivnik od svih sa kojima se Partizan sastao ove sezone. Prvi meč je na programu sutra od 18 časova, kada će Parizan gostovati ruskom timu. Rusi su prošlo prvenstvo završili na petom mestu, ispred mnogih zvučnijih imena tamošnjeg fudbala, dobro su krenuli i...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.