RUSIJA U SUZAMA: Pronađeno telo jednog od NAJTALENTOVANIJIH košarkaša (20)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 11:14

RUSIJA U SUZAMA: Pronađeno telo jednog od NAJTALENTOVANIJIH košarkaša (20)

Velika tragedija...
Telo košarkaša iz Rusije Antona Petuhova pronađeno je posle tromesečne potrage u Sibiru. Ovu informaciju objavila je pres-služba organizacije „Potraga za nestalom decom“. Ruska policija je potom potvrdila da se radi o telu Antona Petuhova, jednom od najtalentovanijih ruskih košarkaša.
Anton Petuhov nestao je u noći sa 30. na 31. decembar u Krasnojarsku, kada je krenuo ka ostrvu Tatišev. Telo nestalog košarkaša pronađeno je skoro tri meseca posle u Jemeljanovskom okrugu Krasnojarske teritorije.
Navodi se dalje, da su telo sportiste u blizini sela Častoostrovskoje u Jemeljanovskom okrugu otkrili stručnjaci iz KSKU "Spasatelj". Nekoliko dana po nestanku mladog košarkaša,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.