RUSIJA OSTALA U IGRI ZA OSMINU FINALA: Majstorija Mirančuka donela Zbornaji tri boda (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2021, 14:55

RUSIJA OSTALA U IGRI ZA OSMINU FINALA: Majstorija Mirančuka donela Zbornaji tri boda (VIDEO)

Ofanzivac Atalante zablistao u Sankt Peterburgu.

Fudbaleri Rusije savladali su Finsku u drugom kolu grupe "B" Evropskog prvenstva rezultatom 1:0 (1:0).

Uskoro opširnije...

Na Gasprom areni u Sankt Peterburgu gledali smo otvorenu utakmicu sa pregršt prilika na obe strane terena. Finska je u 3. minutu postigla gol preko Pohjanpala, ali je isti poništen na asitenciju arbitara iz VAR sobe. Napadač Union Berlina se nalazio u ofsajdu.

Rusija je zaigrala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bolje od sredine prvog dela igra, a do vođstva su stigli u drugom minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena. Ofanzivac italijanske Atalante, Aleksej Mirančuk, matirao je Hardecog fenomenalnim pogotkom sa 10-tak metara.

Bila je to prava majstorija.

U nastavku susreta gledali smo inicijativu Finske, Zbornaja je pretila iz kontranapada, međutim, promene rezultata nije bilo.

Nakon današnjeg trijumfa Rusija je ostala u igri za plasman u osminu finala Evropskog prvenstva. Naredni meč ekipa Stanislava Čerčesova igra protiv Danske, dok Fince čeka težak zadatak u poslednjem kolu. Skandinavska selekcija odmoriće svoje snage sa favorizovanom Belgijom.

SASTAVI

🇫🇮 The Finland side set to contest their second ever EURO game... @Huuhkajat | #EURO2020

— UEFA EURO 2020 (@EURO2020) June 16, 2021

🇷🇺 Main man for Russia = ______ @TeamRussia | #EURO2020

— UEFA EURO 2020 (@EURO2020) June 16, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.