RUSI PIŠU: Zvezda prihvatila ponudu za Erakovića, ide za 9 miliona

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 12:59

RUSI PIŠU: Zvezda prihvatila ponudu za Erakovića, ide za 9 miliona

Čeka se njegova saglasnost.

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su titulu nacionalnog prvaka Srbije, čak šest kola pre kraja sezone, a mnogi igrači šampiona privukli su pažnju svojim sjajnim nastupima.

Jedan od momaka koji godinama unazad aktuelan kada se se približi prelazni rok je Strahinja Eraković. Mladi štoper je bio neizostavan šraf u prvom timu Crvene zvezde, stigao je i do dresa reprezentacije Srbije.

Za Erakovića su najveće interesovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokazali ruski timovi. Prethodnog leta bio je reprezentativac Srbije na pragu prelaska u Zenit, ali se sada u trku uključio još jedan član Premijer lige Rusije, Krasnodar.

Kako navodi renomirani ruski „Sportekspres“ čelnici ovog tima spremili su i izdašnu ponudu, od čak devet miliona evra.

- Crvena zvezda je dobila i prihvatila ponudu od devet miliona evra za Erakovića. Čeka se još saglasnost samog igrača. On je raspoložen za prelazak u Rusiju, ali ako u međuvremenu ne stigne bolja ponuda iz neke evropske lige. Defanzivac takođe razmatra i ponude iz Azije, arapskih liga i MLS lige - piše u vesti "Sportekspresa".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.