RUS SREĆAN PRED DOLAZAK U BEOGRAD: Čeka nas zanimljivo putovanje u bratsku zemlju

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 17:53

RUS SREĆAN PRED DOLAZAK U BEOGRAD: Čeka nas zanimljivo putovanje u bratsku zemlju

Meč je na programu u subotu.
Fudbaleri prvaka Rusije Zenita sa velikim nestrpljenjem očekuju utakmicu protiv Crvene zvezde. Duel je na programu u subotu od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić".
Ulaz na utakmicu je besplatan, a domaćin očekuje veliki broj gledalaca. Sergej Semak, trener kluba iz Sankt Peterburga, rekao je da njega i fudbalere Zenita "čeka zanimljivo putovanje u bratsku zemlju".
- Što se tiče utakmica tokom pauze, ovo je odlična prilika za one fudbalere koji nemaju dovoljno mečeva u prvenstvu i Kupu Rusije, da se sada dokažu i pokažu, kako bi konkurisali za mesto u startnoj postavi. Plus, svaka međunarodna utakmica je veoma važna ne samo za nas, već i za našu zemlju, naše...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.