RUS PREDAO MEČ NA GEM OD POBEDE: Sumnjivo ili PROVIDNO! Radi to REDOVNO, sada će valjda BITI kažnjen

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2020, 19:17

RUS PREDAO MEČ NA GEM OD POBEDE: Sumnjivo ili PROVIDNO! Radi to REDOVNO, sada će valjda BITI kažnjen

Radio je to i na Rolan Garosu pri vođstvu od 2:0 u setovima i 5:2 u gemovima.

Ruski teniser Temuraz Gabašvili predao je meč na čelendžeru u Ekentalu. Ne bi bilo ništa čudno da nije predao Maksu Rehbergu pri vođstvu od 7:6, 5:2.

Teymuraz Gabashvili (35y)

Once again Gabashvili gives up one game from loosing. Gabashvili are no.1 in this kind of fixing. Nobody blame him for not doing his best.

Lastest retirement Gabashvili:

2‑Nov‑2020 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Eckental CH R32

Max Hans Rehberg d. (Alt)Gabashvili7-6(3) 5-2 RET

— Kronblom (@Kronblomlive) November 2, 2020

Možda ni to ne bi bilo sumnjivo, da nije to radio više puta. On je prethodni meč predao Dimitriju Voronjinu u maju 2019. godine. Tada je rezultat bio 7:6, 4:6, 5:2 za Gabašvilija. Pre toga je 2018. godine predao mečeve Mirzi Bašiću i Džejmsu Vordu kada je takođe bio na gem od pobede.

Radio je to i na najvećim turnirima. U Indijan Velsu je Rišaru Gaskeu predao meč kada je vodio 6:0, 2:0, a na Rolan Garosu je otišao sa terena pri rezultatu 7:6, 6:3, 5:2 protiv Fabija Cipole.

Poštoovo redovno radi nadamo se da će konačno biti sankcionisan zbog ovoga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.