RUR Hearthstone Liga powered by Brid.TV

Izvor: B92, 20.Okt.2020, 15:39

RUR Hearthstone Liga powered by Brid.TV

Iako je RUR ove godine već organizovao jedan Hearthstone turnir, davno je bilo kada smo poslednji put radili Hearthstone Ligu. Zato je možda i pravo vreme da najavimo RUR Hearthstone Ligu powered by Brid.TV.

Prijave su besplatne i otvorene su za svakoga! Ukoliko želite da se prijavite, imate fore do 5. novembra kada će biti sastavljen Bracket. Maksimalan broj igrača biće 64!

Nagradni fond:

Turnir će početi 7. novembra kada će igrači biti podeljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u 8 grupa od po 8 igrača. Igrači će imati fore da završe svoje mečeve do 20. novembra, kada po četiri najbolja takmičara iz svake grupe idu u plejof fazu. Plejof će se odigrati 21-22. novembra

U grupnoj fazi će se igrati Conquest BO3 mečevi, dok će se u plejofu igrati BO5. Organizator po potrebi može da promeni pravila pre početka turnira!

Svi igrači su u dužnosti da se pridruže Discord kanalu – https://discord.gg/u4Cv6Tm

Takođe, turnir će se igrati preko Battlefy-a, a svi igrači će biti obavešteni preko mejla kako i gde da se prijave čim se zatvore prijave. Možete se prijaviti klikom na OVAJ LINK.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.