RUKAVICA JE BAČENA: Vanja Milinković Savić pozvao Novaka na obračun (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 15:52

RUKAVICA JE BAČENA: Vanja Milinković Savić pozvao Novaka na "obračun" (FOTO)

Sprema se sa reprezentacijom Srbije.

Srpska fudbalska reprezemntacija se sprema u Sportskom centru u Staroj Pazovi priprema za prijateljsku utakmicu sa Jordanom i meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo sa Bugarskom.

Očekivano tu je i najbolji srpski golman Vanja Milinković Savić

Na društvenoj mreži Instagram podelio je fotografiju na kojoj drži reket i uputio poziv prvom teniseru sveta Novaku Đokoviću.

- Oće neko na tenis - napisao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vanja Milinković-Savić aludirajući na objavu Nikole Jokića na Fejsbuku u kojoj je tokom dečačkih dana pozvao svoje drugare na basket.

Srbiaj će 16. juna u Beču igrati sa Jordanom, dok će četiri dana kasnije Srbija gostovati u Razgradu Bugarima u okviru kvalfikacija za EP.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.