Izvor: B92, 11.Sep.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTV B92: O prenosima Lige šampiona van Srbije

INFORMACIJA TV B92 ZA GLEDAOCE VAN NAŠE ZONE POKRIVANJA

Povodom realizacije ekskluzivnog prava prenosa Lige šampiona i NBA činimo sve što je u našoj moći da postignemo pokrivanje što većeg dela teritorije Srbije i Crne Gore, kao i da putem satelita dospemo do naše populacije u dijaspori, kako bi ove najatraktivnije sportske programe mogao da prati što veći broj gledalaca.

Svesni smo da zainteresovanost ljubitelja sportskih i drugih kvalitetnih programa TV B92 u ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trenutku prevazilazi dostupnost signala naše televizije, ali ukazujemo da je to posledica stanja vezanog pre svega za izdavanje dozvola za postavljanje novih predajnika, za šta su nadležni državni organi i institucije. Nadamo se da će oni imati razumevanja za naše zahteve i za potrebe gledalaca.

B92 ima sve potrebne resurse da u veoma kratkom roku poveća pokrivenost - kako preko mreže zemaljskih predajnika i kroz kablovske sisteme, tako i putem satelita - ali nije u mogućnosti da to učini ukoliko nadležna tela ne donesu odluke kojima će to biti pravno omogućeno.

Zato sve ljubitelje dobrog televizijskog programa molimo za razumevanje ali i za podršku u našim nastojanjima da dopremo do svakog gledaoca koji bi želeo da prati program naše televizije.

Podsećamo da će pored TV prenosa, B92 raditi i Real Audio prenose na ovoj stranici

Budite uz B92

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.