RTS UPOZOREN NA PREKID UTAKMICE U ĐENOVI!

Izvor: Kurir, 13.Okt.2010, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTS UPOZOREN NA PREKID UTAKMICE U ĐENOVI!

BEOGRAD - Anonimni navijač ostavio je poruku na sajtu RTS da ne plaćaju prenos jer će utakmica u Đenovi biti prekinuta na samom početku! Naime, dok su trajali pregovori da se u Srbiji obezbedi slika s meča u Đenovi između

BEOGRAD - Anonimni navijač ostavio je poruku na sajtu RTS da ne plaćaju prenos jer će utakmica u Đenovi biti prekinuta na samom početku!

Naime, dok su trajali pregovori da se u Srbiji obezbedi slika s meča u Đenovi između selekcija >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Italije i Srbije, u 12.05 časova u komentaru potpisanom kao"navijač" ostavljena je poruka: "Nemojte džaba ni da kupujete prava kada će utakmica biti prekinuta na početku!"...

Posle mnoštva peripetija i cenjkanja s italijanskom agencijom koja je sticajem okolnosti "kupila" prava za prenos slike iz Đenove, i potom tražila za prenos pola miliona evra,  RTS je uspeo da cenu spusti na 200.000 evra, zaključivši posao u minut do dvanaest. Razvoj situacije u italijanskom gradu neposredno pre meča, a potom i na stadionu pokazali su da je RTS-u trud bio uzalud, jer je meč prekinut već na samom početku.

EPK

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.