RTS: Konkurs za producenta serije o Nemanjićima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jul.2016, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTS: Konkurs za producenta serije o Nemanjićima

Javna medijska ustanova Radio - televizija Srbije objavila je danas javni poziv za izbor izvršnog producenta igrane serije "Prva nemanjićka kraljevina – krunisanje Stefana Prvovenčanog" od 12 epizoda, scenariste Gordana Mihića i reditelja Marka Marinkovića, koja će se emitovati na programima RTS.

U pozivu se navodi da se serija bavi stvaranjem srednjovekovne države, dinastičkom pričom o kraljevstvu Nemanjića i uspostavljanjem srpske crkve.

Pravo da konkurišu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << imaju producentske kuće – domaća pravna lica i poziv je otvoren 20 dana od dana objavljivanja u dnevnim novinama, objavljeno je na sajtu RTS gde se mogu naći o ostale informacije o uslovima poziva.,

Blagovremenost podnošenja prijave ceniće se isključivo prema danu i satu prispeća na pisarnicu RTS, a ne prema danu i satu predaje u pošti i neblagovremene prijave neće biti razmatrane, navodi RTS.

Na osnovu podnetih prijava i dostavljenih dokaza Kolegijum RTS će odlučiti koje će producentske kuće ući u narednu fazu nadmetanja i o tome će obavestiti sve podnosioce prijava u roku od 30 dana.

Producentske kuće izabrane u prvoj fazi postupka će na osnovu konkursne dokumentacije, koja će im biti dostavljena u drugoj fazi postupka, sačiniti ponudu za izvršnu produkciju serije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.