RSS želi da organizuje memorijalni turnir Marijan Kozma

Izvor: RTS, 11.Feb.2009, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RSS želi da organizuje memorijalni turnir Marijan Kozma

Rukometni savez Srbije pokrenuo je inicijativu za organizaciju memorijalnog turnira u spomen tragično preminulog rumunskog reprezentativca Marijana Kozme.

Kako se navodi u saopštenju RSS, učestvovale bi reprezentacije Mađarske, Hrvatske, Rumunije i Srbije.

Rukometni savez Srbije poslao je pismo tim rukometnim savezima, kao i mađarskom klubu Vesprem, sa željom da turnir postane tradicionalan.

U noći između subote i nedelje grupa mladića napala je trojicu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rukometaša u jednom noćnom lokalu u Vespremu. Rumun Kozma preminuo je pošto su ga napadači uboli nožem u srce, srpskom reprezentativcu Žarku Šešumu polomili su jagodičnu kost, dok je hrvatski golman Ivan Pešić takođe izboden i lekari su morali da mu odstrane bubreg.

Šešum i Pešić nalaze se van životne opasnosti.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U planu 'Memorijal Marijan Kozma'

Izvor: B92, 11.Feb.2009

Rukometni savez Srbije pokrenuo je inicijativu za organizaciju Memorijalnog turnira u spomen tragično preminulog rumunskog igrača Marijana Kozme...Učešće bi uzele reprezentacije Mađarske, Hrvatske, Rumunije i Srbije. RS Srbije je poslao pismo pomenutim rukometnim savezima kao i klubu Vesprem, uz...

Nastavak na B92...

Srbija želi da organizuje memorijalni rukometni turnir „Marijan Kozma"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Feb.2009

BEOGRAD - Rukometni savez Srbije (RSS) pokrenuo je danas inicijativu za organizaciju memorijalnog turnira u spomen tragično preminulog rumunskog reprezentativca Marijana Kozme.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.