RP: Uprava obećala isplatu plata

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Maj.2012, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RP: Uprava obećala isplatu plata

Na pitanje koliko je bilo teško održati radni elan na treninzima s obzirom na veliki zaostatak u bodovima i kašnjenje plata Prosinečki je rekao:
- Nisam imao nikakvih problema. Jer, svi su se ponašali profesionalno. Imamo obećanje od uprave da će biti sve uredu, da će igrači dobiti ono što su potpisali. Uprkos tome, imali smo motiv, tri meča sa Partizanom i osvajanje kupa. Znamo da su kasnile plate, da i dalje kasne, postoji obećanje, a ponosan sam na način koji su do sada odradili.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

RP: Uprava obećala isplatu plata

Izvor: Utakmica.rs, 07.Maj.2012

Na pitanje koliko je bilo teško održati radni elan na treninzima s obzirom na veliki zaostatak u bodovima i kašnjenje plata Prosinečki je rekao: - Nisam imao nikakvih problema. Jer, svi su se ponašali profesionalno. Imamo obećanje od uprave da će biti sve...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.