Izvor: HotSport.rs, 13.Jan.2024, 01:26

ROSIĆ: ‘Boravak u Radničkom pamtiću po lepom, cilj mi je da opravdam očekivanja u Vojvodini!’

‘Reprezentacija je cilj svakog fudbalera, ja sam uvek spreman da se odazovem pozivu selektora.’ Nakon godinu ipo dana sjajni golman Dragan Rosić napustiće Radnički Niš i postaće novi čuvar mreže Vojvodine. Za vreme koliko je proveo na Čairu stekao je velike simpatije i mnogi su ga gledali kao pravog lidera ekipe, a svojim bravuarama je ... Read more
The post ROSIĆ: ‘Boravak u Radničkom pamtiću po lepom, cilj mi je da opravdam očekivanja u Vojvodini!’ appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

VOJVODINA ULAZI SA DVA OZBILJNA POJAČANJA U DRUGU POLESOZNU: Reprezentativni golman i Zvezdino dete stigli u Novi Sad! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 13.Jan.2024

Sjajan posao za Novosađane Dosadašnji golman niškog Radničkog, Dragan Rosić rođen je 22. septembra 1996. godine u Užicu, a ponikao je u lokalnom klubu Jedinstvo Putevi. Od 2016. do 2019. godine bio je član Mladosti iz Lučana, iz koje je tokom 2017. bio na pozajmici u Kolubari. Veliki inostrani...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.