RONDO PONOVO VAN TERENA: Iskusni plej propušta naredna tri meča

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2021, 22:22

RONDO PONOVO VAN TERENA: Iskusni plej propušta naredna tri meča

Ražonu povrede ne daju mira.

Plejmejker Atlanta Hoksa Ražon Rondo ponovo će morati na pauzu. Dvostruki NBA šampion će zbog povrede da propusti naredna tri utakmice zbog povrede kolena.

Rondo će nove preglede će obaviti 12. januara i Hoksi će odlučiti da li će sa ekipom krenuti na put po Zapadu 13. januara, gde će odigrati tri utakmice u pet dana.

Saigrač Bogdana Bogdanovića je na prve dve utakmice upisao šest poena i sedam skokova u proseku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Deset bodova deli Milan i Juventus na tabeli Serije A, pa ako Rosoneri večeras (20.45) slave u velikom derbiju na San Siru, može se reći da će praktično otpisati devetostrukog uzastopnog šampiona iz trke za titulom. Kvota na Milan je 2,70, iks je 3,25, a dvojka na Juve 2,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan – Juventus.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.