RONALDO ODUŠEVIO SVET: Kristijano poslao poklon fudbalerkama Portugalije uz posebnu posvetu

Izvor: Večernje novosti, 28.Okt.2019, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RONALDO ODUŠEVIO SVET: Kristijano poslao poklon fudbalerkama Portugalije uz posebnu posvetu

Ja sam svoj san ostvario. Nadam se da ćete i vi u tome uspeti. Jurite ih bez oklevanja - poručio je fudbaler Juventusa Osvojio je Kristijano Ronaldo mnoštvo pehara kako u klupskom tako i u reprezentativnom fudbalu, ali i pored svega toga je pokazao kakva je je osoba.Posle uspeha mladih fudbalerka Portugalije (do 17 godina) kojim su izborili plasman u elitnu rundu kvalifikacija za EP usledila je reakcija fudbalera Juventusa.PROČITAJTE JOŠ: SNIMAK KOJI JE ŠOKIRAO SVET: >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Trener šamarao mlade fudbalere i ne žali zbog toga (VIDEO) Naime, on je njima poslao poklon sa pismom posvete.- Šaljem vam ove “Merkur drim kopačke” i nadam se da će vam one pomoći da ostvarite svoje snove. Kada sam bio dete, imao sam proste, ali u isto vreme lude snove. Nisu to oni snovi koje imate kada spavate. To su oni koje želite toliko da vas drže budnim tokom noći. Želeo sam da postanem najbolji fudbaler na svetu. Sve sam podredio tome. Teretanu, treninge, rad, sve što je potrebno da se naporan rad pokaže - poručio je Ronaldo.U istom ritmu je i nastavio.- Svoj san sam ostvario, nadam se da ćete i vi u tome uspeti. Jurite ih bez oklevanja. Ja sam uspeo, možete i vi. Čestitam vam na plasman uu elitnu rundu. Ostanite foksuirane i razmišljajte samo o sledećoj pobedi. Srećno i uživajte u kopačkama - završio je Ronaldo.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

O TOME ĆE SE PRIČATI: Ronaldo pokazao VELIČINU, a Portugalke nisu mogle da sakriju ODUŠEVLJENJE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2019, 01:11

Ljudina...Ženska kadetska fudbalska reprezentacija Portugalije se nalazi u kvalifikacionoj grupi 8 za Evropsko prvenstvo, a za predstojeće utakmice sa Ukrajinom, Albanijom i Gruzijom Portugalke će imati novu opremu. Naime, jedan od najboljih svetskih fudbalera Kristijano Ronaldo je kompletnoj reprezentaciji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.