RONALDO LOBIRA: Portugalac želi svog najboljeg prijatelja u Juventusu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Mar.2020, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RONALDO LOBIRA: Portugalac želi svog najboljeg prijatelja u Juventusu!

Odlično se slažu.

Kristijano Ronaldo pokušava da ispuni svoju najveću želju, a u tome će mu pomoći u uprava Juventusa. Meta je najbolji prijatelj Portugalca, levi bek Real Madrida Marselo.

Brazilac ima ugovor sa "Los Blankosima" na još dve sezone, ako ga ispuni do kraja, provešće fascinantnih 16 sezona u Madridu.

#Juventus reportedly plot summer move for #RealMadrid left-back Marcelo https://t.co/MwsfEewGzA pic.twitter.com/C6kUCkqsKN

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << footballitalia (@footballitalia) March 27, 2020

Fenomenalni levi bek navodno želi novi izazov, hoće da odiga par sezona u Italiji, Ronaldo je jedan od razloga, pre nekoliko godina Brazilac je rekao da mu je san da osim za Real, igra u Juventusu, a da li će se to ostvariti zavisi od ponude.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.