RONALDO KROTI VUČICU: Juve ima imperativ pobede protiv Rome

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2021, 11:05

RONALDO KROTI VUČICU: Juve ima imperativ pobede protiv Rome

Derbi 21. kola Serije A.

Veliki derbi 21. kola Serije A igra se u Torinu. Juventus dočekuje Romu u meču u kojem oba rivala žele tri boda koja bi ih ostavila u trci za titulu sa milanskim velikanima Interom i Milanom.

Duel sa Romom dolazi u dobrom momentu za „Bjankonere“. Sredinom ove sedmice napravili su veliki korak ka plasmanu u finale Kupa pobedivši Inter u gostima sa 2:1. Kristijano Ronaldo je postigao oba gola za Juve, surovo je kaznio početničke greške >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << „neroazura“. Bila je to peta uzastopna pobeda Juventusa, a deveta od ukupno deset utakmica u 2021. godini. „Stara dama“ se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli sa bodom manje i utakmicom manje od Rome. Zaostatak za vodećim Interom je osam bodova, ali iz dva meča manje.

 Posle poraza od Intera Juventus je vezao dve pobede, vrši pritisak na lidera Milan, a večeras (18.00) mu u goste stiže Roma koja bi mogla da pomuti planove Staroj dami. Kvota na keca je 1,80, iks je 3,60, dvojka 4,60, a 3+ 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus – Roma.

„Vučica“ je prevazišla krizu u koju je zapala sredinom januara, kada je pretrpela dva ubedljiva poraza – u gradskom derbiju od Lacija (0:3) i u Kupu od Specije (0:3). Na poslednja dva prvestvena meča Rimljani su osvojili maksimalnih šest bodova. Prvo su se revanširali Speciji za težak poraz u Kupu i savladali je sa 4:3, a prošlog vikenda su bili bolji od Verone (3:1).

Jesenas je u Rimu bilo 2:2. Veretu je dao oba gola za Romu, a Ronaldo za Juve. Zanimljivo je da je „Vučica“ letos odnela ceo plen iz Torina, rezultat je bio 1:3, ali to je bilo poslednje kolo i „Sara dama“ je već ranije osvojila Skudeto. Tada Ronaldo i kompaniji nije bio važan rezultat, večeras im je pobeda imperativ.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.