RONALDO, KAKO SI MOGAO?! Portugalac dao izjavu i žestoko potcenio Vidića! Pa ovo niko objektivan ne bi pomislio

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2023, 16:26

RONALDO, KAKO SI MOGAO?! Portugalac dao izjavu i žestoko potcenio Vidića! Pa ovo niko objektivan ne bi pomislio

Moralo je da se nađe mesta za Srbina.

Slavni Portugalac Kristijano Ronaldo sastavio je idealnu ekipu od bivših saigrača.

Jedan od najboljih fudbalera sveta svih vremena trenutno igra u Saudijskoj Arabiji gde su ga zamolili da se na trenutak vrati u prošlost i sastavi najboljih 11 od igrača s kojima je igrao ranijih godina.

Ronaldo nije sebe uvrstio u taj tim, u kojem se nalazi sedam bivših i sadašnjih igrača Real Madrida, trojica nekadašnjih igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mančester junajteda i jedan bivši član Juventusa. Idealnih 11 za Ronalda čine:

Iker Kasiljas (Real Madrid) – Serhio Ramos (Real Madrid), Đorđo Kjelini (Juventus), Rio Ferdinand (Mančester junajted), Marselo (Real Madrid) – Pol Skols (Mančester junajted), Toni Kros (Real Madrid), Luka Modrić (Real Madrid) – Karim Benzema (Real Madrid), Vejn Runi (Mančester junajted), Geret Bejl (Real Madrid).

Kristijano Ronaldo je u karijeri igrao za Sporting iz Lisabona (2002-03), Mančester junajted (2003-09), Real Madrid (2009-18), Juventus (2018-21), Mančester junajted (2021-22) i Al Nasr (2023-).

Zanimljivo da se u sastavu našao npr. Rio Ferdinand, a Nemanja Vidić koji je univerzalno priznat kao bolja polovina tog štoperskog tandema u Junajtedu - nije u prvih 11.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda portparolka FK Vojvodina Sanja Beba Kružević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.