RONALDO ILI MESI? Pjanić nije imao dilemu ko je za njega bolji

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2023, 16:30

RONALDO ILI MESI? Pjanić nije imao dilemu ko je za njega bolji

Ostavio mu bolji utisak.

Fudbaler Bosne i Hercegovine, Miralem Pjanić jedan je od retkih koji može da se pohvali da je igrao sa Kristijanom Ronaldom i Lionelom Mesijem.

On nije dovodio u pitanje ko je ostavio bolji utisak.

- Razgovarao sam mnogo sa Kristijanom, imam mnogo uspomena sa njim, on je vrhunski fudbaler. Najbolji sa kojim sam ikada igrao i sigurno među dva ili tri najboljih fudbalera u istoriji. Bio sam neverovatno srećan što sam igrao i sa Ronaldom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i sa Mesijem i veoma je teško reći ko je bolji od njih dvojice. Mogu samo da kažem da sam se više zabavljao sa Ronaldom nego sa Mesijem - ocenjuje Pjanić.

Trenutni fudbaler Sarže, kluba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata istakao je da je njihovo rivalstvo završeno i da je to bilo zdravo rivalstvo.

- Ko god voli Ronalda ne mora da mrzi Mesija i obrnuto, jer su obojica vrhunski fudbaleri. Oni su promenili istoriju fudbala i to nastavljaju da rade.

Pjanić je tokom karijere igrao za Mec, Lion, Romu, pa Juventus od 2016. do 2020. godine kada je igrao sa Ronaldom, da bi potom igrao i sa Lionelom Mesijem jednu sezonu u Barseloni. Pre odlaska u Šardžu. nastupao je za Bešiktaš na pozajmici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.