RONALDO ILI BRUNO: FIFA potvrdila ko je strelac prvog gola za Portugalce protiv Urugvaja

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2022, 18:07

RONALDO ILI BRUNO: FIFA potvrdila ko je strelac prvog gola za Portugalce protiv Urugvaja

Senzori otklonili dilemu.

Podaci sa senzora postavljenog u loptu potvrdili su da portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo nije strelac prvog gola u meču protiv Urugvaja, preneo je I-Es-Pi-En (ESPN).

Američkoj televiziji to je potvrđeno iz Međunarodne fudbalske federacije (FIFA).

-  Možemo definitivno da potvrdimo da nije bilo kontakta sa loptom Kristijana Ronalda za vodeći gol na utakmici - navodi se u saopštenju.

Cristiano Ronaldo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << when he thought the goal was his vs when he found out the goal wasn’t his 😂👀pic.twitter.com/gPTd5VqWQf

— SPORTbible (@sportbible) November 29, 2022

Fudbaleri Portugala plasirali su se u ponedeljak u osminu finala Svetskog prvenstva, pošto su u meču drugog kola Grupe H pobedili Urugvaj sa 2:0.

Vodeći gol na meču Portugal je postigao u 54. minutu, kad je loptu ka golu uputio Bruno Fernandeš, ali se u prvom trenutku činilo da je Ronaldo u skoku zakačio loptu. Konačan rezultat postavio je još jednim golom Bruno Fernandeš. Ovoga puta iz penala u zasutavnom vremenu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.